Over ons

Wees welkom

Over ons

Onze gemeente is een kleine vergrijzende gemeente van ‘doe maar gewoon’, open en gastvrij, waarin omzien naar elkaar centraal staat. Deze gastvrijheid en verbondenheid  vormen de rode draad waarmee we in en buiten onze gemeente ons geloof willen uitdragen.

 

De gemeente heeft sinds 3 september 2023 een nieuwe predikant: ds. Jan Willem Drost. Hij is voor 50% in dienst. Daarnaast vult een min of meer vaste kern van  gastpredikanten de andere diensten.

 

De kerkenraad bestaat momenteel uit 2 ouderlingen, 2 diakenen + een diaconaal rentmeester en 2 ouderlingen-kerkrentmeesters. Nieuwe ambtsdragers zijn van harte welkom!

 

Daarnaast zijn er vele betrokken vrijwilligers, die hun steentje bijdragen aan het kerkenwerk, bijv. de groep mensen die de enveloppen voor Kerkbalans bezorgt, KerkenNieuws verspreidt, de Nieuwsbrief van de kerkenraad en andere ‘post’ voor alle gemeenteleden trouw in de bus doet.

Daarnaast zijn er de mensen van de HVD (Hervormde Vrouwen Dienst) die de jarigen van 75+ bezoeken met een bloemetje en daarnaast  ook andere bezoekadressen hebben.

Ook is een autodienst voor degenen die niet (meer) op eigen gelegenheid naar de kerk kunnen komen. Als u daarvan gebruik wilt maken, wilt u op vrijdag of zaterdag contact opnemen met mw. H. Stevense (06-18476441) en u hoort wie er die zondag dienst heeft. Goed geregeld!